Retraites

Kernkracht

Je merkt dat je het te druk hebt en bij jouw kern vandaan aan het drijven bent. Je weet heel erg goed wie jij bent en wat jouw kern is, maar even een pas op de plaats is nodig om goed in en bij dit gevoel te blijven. Daarnaast vind je het fijn om een klankbord te hebben. Iemand die in een coaching sessie met je mee kijkt en met een frisse blik naar jouw verhaal kijkt en je uitdaagt in jouw visie en ideeën.

Inhoud:
2 overnachtingen bij Texels Groen
2 ontbijtjes
1 coachingsessie van 1,5 - 2 uur

Jouw investering: €250,-
Plan nu je retraite!
Soulsearching

Je wilt de diepte in. Je hebt misschien al wat therapie/coaching sessies gehad maar je hebt het gevoel dat je meters wilt maken. Los van thuis en het verhaal, volledig in het nu en met jezelf. Je vind het fijn dat een coach met je mee loopt. Iemand die je goed kan spiegelen en doorbraken met je weet te bereiken. Naast de sessies heb je tijd voor jezelf om alles te implementeren en op te gaan in de mooie natuur die Texel rijk is. 

Inhoud:
2 overnachtingen bij Texels Groen
2 ontbijtjes
3 coachingsessies van 1,5 - 2 uur
2 telefonische consulten

Jouw investering: €450,-
Plan nu je retraite!
Doorbraak

Je wilt een doorbraak! Je loopt vast in je huidige bestaan. Het kan zijn dat je hele leven op dit moment niet lekker loopt of dat er een is blokkade waar je maar niet doorheen komt. Je voelt een drang tot veranderen uit het diepste van je zijn maar weet niet precies waar en hoe je moet beginnen. Je voelt een drang tot veranderen uit het diepste van je zijn maar weet niet precies waar en hoe je moet beginnen. Je zoekt iemand die met je mee gaat pellen en je uitdaagt om daar te gaan waar je nog niet heen durfde. Je verlangt naar een ankerpunt waarvan je weet en voelt dat wat zich ook aandient je het aankunt.

Inhoud:
3 overnachtingen bij Texels Groen
3 ontbijtjes
6 coachingsessies van 1,5 - 2 uur
2 telefonisch consulten
1 coachingsessie in Praktijk in Bussum

Jouw investering: €850,-

Plan nu je retraite!