fbpx

Hoe schrijf je een boek?

Hoe schrijf je een boek?

Ik vertel je alles over het schrijversvak. Geen leeg scherm is mij vreemd. Ook geen prachtige zin die in het niets oplost wanneer je hem op wilt schrijven. Of een geweldig idee dat niets meer lijkt voor te stellen wanneer er eenmaal woorden aan gekoppeld worden. Toch heb ik al meer dan 10 succesvolle boeken geschreven en ik neem je graag mee op dit avontuur.

Deze drie-daagse besteden we aandacht aan wat je wilt schrijven, hoe je het wilt schrijven en natuurlijk ga je ook daadwerkelijk schrijven. Neem pen en papier of je laptop mee zodat je een start kunt maken met jouw boek! Tijdens de driedaagse gaan we gezamenlijke oefeningen doen en je hebt tijd voor jezelf om lekker te schrijven. Daarnaast ben ik aanwezig om met je mee te denken en je op weg te helpen. Er is aandacht voor alle facetten van het boek schrijven. Waar je ook tegen aanloopt, de oplossing is daar.

Details over het evenement

Evenement datum 12/05/2020 13:00
Evenement Einddatum 14/05/2020 16:00
Capaciteit 8
Aantal beschikbare plaatsen 8
Individuele prijs €495,00
Locatie Texels Groen
Categorieën Persoonlijke ontwikkeling

Sprekers

Sylvia Leegwater

Oprichter DreamChild

DreamChild ondersteunt opvoeders en professionals met informatie, opleidingen, trainingen, coaching, workshops en lezingen. Zij werken vanuit een erkende methodiek die is ontwikkeld door Sylvia Leegwater: de Reversie Methode®. Sylvia is de auteur van een reeks toonaangevende boeken op dit gebied.

De registratie voor dit evenement is gesloten

HELIX_ULTIMATE_NO_MODULE_OFFCANVAS