fbpx

Het Weekend van de Ziel 20-30 jarigen editie

Het Weekend van de Ziel 20-30 jarigen editie

We zijn allemaal een ziel. Die nu is geïncarneerd op aarde, in een aards jasje, maar toch blijven we in de kern die ziel. Alleen, dat vergeten we vaak. Op zich niet zo raar, want thuis, op school, in de media of waar dan ook: niemand heeft het erover. En toch is die ziel met een reden naar het aardse gekomen. Herinneren we ons welke reden dat was? En lukt het om hier te doen wat we ten diepste zouden willen doen? In dit weekend staan we daar, in alle rust bij stil. Ruimte voor de ziel dus.
Esther Fokkens is doorbraak coach. Janneke Leber is medium. Samen brengen we jullie verrassende, laagdrempelige oefeningen en ervaringen om je weer bewuster te worden van wie en wat je eigenlijk bent en wat je hier eigenlijk wilt doen als ziel. Waar loop je tegenaan in dit proces? Een spannend en tegelijkertijd ontspannend weekend.

Details over het evenement

Evenement datum 13/09/2024 20:00
Evenement Einddatum 15/09/2024 16:00
Capaciteit 10
Aantal beschikbare plaatsen 7
Boekbaar tot 16/08/2024
Individuele prijs Gratis
Locatie Texels Groen
Categorieën Persoonlijke ontwikkeling

Programma

Vrijdag 20.00 uur

Start programma

Programma start op de vrijdag om 20.00 uur en loopt tot 22.00 uur.

Zaterdag 8.30 uur

Ontbijt

Zaterdag 10.00 uur

Start programma

Start van het programma op zaterdag, hier zit in de middag een lunch bij en loopt tot ongeveer 17.00 uur. Hierna volgt het gezamenlijke diner.

Zaterdag 20.00 uur

Eventueel avondprogramma (wisselend)

Zondag 8.30 uur

Ontbijt

Zondag 10.00 uur

Start programma

Start van het programma op zaterdag, hier zit in de middag een lunch bij en loopt tot ongeveer 16.00 uur.

Sprekers

Janneke Leber

Medium

Janneke Leber is een uiterst talig medium wat maakt dat ze de boodschappen van de dierbaren ontzettend duidelijk weet over te brengen. "Ik zie mezelf als een nuchter medium. Het mediumschap op zich is al vaag genoeg, omdat wij werken met ‘energie’. Wanneer ik contact maak met een overledene, vind ik dat ik daarvan duidelijke en herkenbare bewijzen moet leveren."

Esther Fokkens

Doorbraak Coach

Esther Fokkens coacht op een intuïtieve laag en ze voelt daardoor precies aan wat haar cliënt nodig heeft. In haar toolbox zitten veel cognitieve tools, maar ze laat zich leiden door haar intuïtie. Dit maakt dat haar manier van coachen er een is die totaal afgestemd wordt op haar cliënt. Immers die geeft in zijn of haar energie aan wat er nodig is. Esther schuwt het niet om tot de kern te gaan en staat dan ook bekend om haar manier van doorbreken.

Ticket Informatie

Ticket Type Prijs Aantal beschikbare plaatsen
Gedeelde 2-persoonskamer €395,00 7

HELIX_ULTIMATE_NO_MODULE_OFFCANVAS