fbpx

Handlezen met Linda Bell-de Geus

Handlezen met Linda Bell-de Geus

Op 14, 15 en 16 februari is er de mogelijkheid om een afspraak te plannen met handleeskundige Linda Bell-de Geus. Aan de hand van je handen kijkt Linda waar je innerlijke kwaliteiten, talenten en je valkuilen liggen. Ze kan er informatie in terugvinden over je heden en je verleden. De toekomst vertelt je nog niets omdat je deze nog niet geleefd hebt.

Hoe werkt een consult?
Linda maakt een afdruk van je handen en verzamelt daar haar informatie uit. Ook kijkt ze naar o.a. de kleur, grootte, vorm, vingers en de lijnen in je handen. Als ze dit allemaal verzamelt heeft, begint het daadwerkelijke handleesconsult. Een consult kan je helpen om inzichten in jezelf te krijgen. Hierdoor krijg je weer handvatten om te groeien en je heft (weer) in eigen handen te nemen.

Wanneer een handleesconsult?
• Als je een vraag hebt op het gebied van onder andere: werk, studie, communicatie, gevoelens en emoties.
• Als je nieuwsgierig bent naar het verhaal van jouw handen. Naar jouw talenten, mogelijkheden en valkuilen.
Handleessessie plannen? Boek dan nu een tijd via  of stuur een whats-app bericht naar 06-11927559 . Kosten voor een consult zijn € 60,- en het consult duurt een uur tot anderhalf uur

Details over het evenement

Evenement datum 14/02/2020 18:00
Evenement Einddatum 16/02/2020 15:00
Capaciteit Ongelimiteerd
Individuele prijs Gratis
Locatie Texels Groen
Categorieën Persoonlijke ontwikkeling

Sprekers

Linda Bell-de Geus

Handleeskundige

Linda werkt als Medium, Handleeskundige en Reikihealer. "Graag help ik je een stukje verder op weg en kijk ik met je mee om te zien en voelen waar je behoefte ligt om verder te groeien, ontwikkelen, ontspannen of om opnieuw in je kracht te komen staan."

De registratie voor dit evenement is gesloten

HELIX_ULTIMATE_NO_MODULE_OFFCANVAS