fbpx

Intuitie, mediumschap en flow

Intuitie, mediumschap en flow

Intuïtie, mediumschap en de flow van het Universum, 4 daagse retraite op Texel met Anneke Klaassens en Esther Fokkens. 

Het Universum is liefde, verbondenheid, acceptatie, vertrouwen en een onuitputtelijke bron die altijd voor ons beschikbaar is. Het kan ons geven waar we naar verlangen, als we de taal van het Universum leren te begrijpen. Ben je bereid alles los te laten wat je in je leven blokkeert? Wil je leven in vrijheid en vertrouwen en ben je er klaar voor om wonderen toe te laten in je leven, leer dan te luisteren naar de taal van het Universum.

Onder begeleiding van Anneke en Esther ga je deze midweek op zoek naar de kracht in jezelf. Je leert te luisteren naar je intuïtie en wordt je bewust van de synchroniciteit en ondersteuning van het Universum.

Wat gaan we doen deze dagen?

- Je word je meer bewust van je intuïtie door verschillende praktische oefeningen

- Je leert te vertrouwen op de signalen vanuit het Universum waardoor je angst omzet in vertrouwen.

- Je leert je gevoeligheid om te zetten in kracht

- Je gaat ontdekken wie jouw spirituele begeleiders zijn

Tijdens deze dagen maken we gebruik van alles wat het mooie Texel ons te bieden heeft. Wil jij echt ontspannen gaan leven, zonder de behoefte aan controle en het najagen van levensdoelen, dan nodigen we jou van harte uit om deze retraite met ons mee te doen.

Wat kun je verwachten deze week: Een volledig verzorgde week met drie overnachtingen bij Texels Groen in Oudeschild. Alle maaltijden zijn inbegrepen en koffie, thee en water. We beginnen op maandag om 13.00 uur met een heerlijke lunch, waarna we starten met het programma. We eindigen donderdag na de lunch. De maximale groepsgrootte is 12 personen. Deskundige begeleiding van Anneke en Esther. De prijs voor deze volledig verzorgde retraite is 575, - euro. Er is nog een mogelijk voor het boeken van een privé sessie bij Anneke of Esther, deze zit niet bij de prijs inbegrepen.

Details over het evenement

Evenement datum 16/03/2020 13:00
Evenement Einddatum 19/03/2020 14:00
Capaciteit 8
Aantal beschikbare plaatsen 6
Individuele prijs €575,00
Locatie Texels Groen
Categorieën Persoonlijke ontwikkeling,Mediumschap

Sprekers

Anneke Klaassens

Medium, coach

Anneke is medium en intuïtief coach. Het is haar passie om mensen te begeleiden op hun spirituele pad. "De afgelopen tien jaar heb ik genoten van alles wat ik geleerd heb, de mensen die ik heb ontmoet, en de liefde die ik heb mogen ervaren tijdens de mooie contacten met dierbaren in de spirituele wereld. En wat ik zeker weet, liefde houdt niet op waar het leven eindigt!"

Esther Fokkens

Coach

Esther Fokkens coacht op een intuïtieve laag en ze voelt daardoor precies aan wat haar cliënt nodig heeft. In haar toolbox zitten veel cognitieve tools, maar ze laat zich leiden door haar intuïtie. Dit maakt dat haar manier van coachen er een is die totaal afgestemd wordt op haar cliënt. Immers die geeft in zijn of haar energie aan wat er nodig is. Esther schuwt het niet om tot de kern te gaan en staat dan ook bekend om haar manier van doorbreken.

De registratie voor dit evenement is gesloten

HELIX_ULTIMATE_NO_MODULE_OFFCANVAS