Demonstratie Mediumschap

Demonstratie Mediumschap

Op vrijdagavond 01-05-2020 Geven Rosita Belkadi en Miranda Trap een demonstratie Mediumschap. Op deze avond maken zij contact met overleden dierbaren en brengen zo twee werelden samen. Het besef dat liefde niet ophoudt na de dood geeft troost en inzicht. De zaal gaat om 19.30 open en om 20.00 start de demonstratie. Uw bijdrage voor deze avond is €15,- , dit is inclusief koffie en thee.

Rosita Belkadi ademt en leeft het mediumschap en die passie voel je als je een demonstratie avond met haar bij woont. Een powerhouse pure sang.

Miranda Trap is het medium van ons mooie eiland. Miranda definieert zich al een medium die vol energie en liefde contact maakt met uw overleden dierbaren.

Details over het evenement

Evenement datum 01/05/2020 20:00
Evenement Einddatum 01/05/2020 22:00
Capaciteit 20
Aantal beschikbare plaatsen 19
Individuele prijs €15,00
Locatie Texels Groen
Categorieën Mediumschap

Programma

19.30 uur

Zaal open

20.00 uur

Start demonstratie

Sprekers

Rosita Belkadi

Medium

Rosita is al meer dan 15 jaar werkzaam als medium en geeft les in dit speciale vakgebied. Mediumschap is niet alleen haar passie, maar het zit in haar bloed. "Mediumschap helder en begrijpbaar maken dat is mijn missie." Leuk om je te ontmoeten!

Miranda Trap

Medium

Miranda is geboren en getogen Texelse en voert haar praktijk ook hier op het mooie eiland. Ze heeft een passie voor mediumschap en stelt tot doel om de liefde van de overledene door te mogen geven aan de ontvanger.

De registratie voor dit evenement is gesloten