Persoonlijke ontwikkeling

20/11/2020 19:30 - 22/11/2020 16:00

In dit weekend gaan we in verbinding met de stilte en de energie van de Hoge Berg bij Oudeschild en gaan hier contact maken met de kern van ons gewaarzijn, vanuit het menszijn met wie we nu zijn.

€398,00

The biggest adventure you can ever take is to live the life of your dreams.
- Oprah Winfrey -

Mediumschap

06/11/2020 20:00 - 08/11/2020 17:00

Het weekend van 6-8 november geeft Kitty een workshop trance mediumschap. In dit weekend legt ze uit hoe je trance kunt ontwikkelen en komen alle ins en outs van trance aan bod. Kitty zal tijdens het weekend ook een demonstratie trance geven welke uitsluitend toegankelijk is voor de deelnemers. Wil je, je mediumschap verdiepen en meer te weten komen over trance en ontdekken of dit iets voor jou is?

€375,00

We live on a blue planet that circles around a ball of fire next to a moon that moves the sea...
and you don't believe in miracles?

Retraites

Wat maakt een retreat zo goed? Je bent even weg uit je natuurlijke omgeving, je maakt de afspraak met jezelf voor totale me time. Dit is zo krachtig en zo’n duidelijk signaal voor je systeem dat je de eerste punten al binnen hebt.

Een retreat kun je om verschillende redenen nemen en vandaar dat we ook 3 verschillende intensive programma’s aanbieden.

Kernkracht

Je merkt dat je het te druk hebt en bij jouw kern vandaan aan het drijven bent. Je weet heel erg goed wie jij bent en wat jouw kern is, maar even een pas op de plaats is nodig om goed in en bij dit gevoel te blijven. Daarnaast vind je het fijn om een klankbord te hebben. Iemand die in een coaching sessie met je mee kijkt en met een frisse blik naar jouw verhaal kijkt en je uitdaagt in jouw visie en ideeën.

Lees verder!
Soulsearching

Je wilt de diepte in. Je hebt misschien al wat therapie/coaching sessies gehad maar je hebt het gevoel dat je meters wilt maken. Los van thuis en het verhaal, volledig in het nu en met jezelf. Je vind het fijn dat een coach met je mee loopt. Iemand die je goed kan spiegelen en doorbraken met je weet te bereiken. Naast de sessies heb je tijd voor jezelf om alles te implementeren en op te gaan in de mooie natuur die Texel rijk is. 

Lees verder!
Doorbraak

Je wilt een doorbraak! Je loopt vast in je huidige bestaan. Het kan zijn dat je hele leven op dit moment niet lekker loopt of dat er een is blokkade waar je maar niet doorheen komt. Je voelt een drang tot veranderen uit het diepste van je zijn maar weet niet precies waar en hoe je moet beginnen. Je voelt een drang tot veranderen uit het diepste van je zijn maar weet niet precies waar en hoe je moet beginnen. Je zoekt iemand die met je mee gaat pellen en je uitdaagt om daar te gaan waar je nog niet heen durfde. Je verlangt naar een ankerpunt waarvan je weet en voelt dat wat zich ook aandient je het aankunt.

Lees verder!

Doubt kills more dreams than failure ever will.

Natuur

Er zijn geen aankomende evenementen

Look deep in nature, and then you will understand everything better.
- Albert Einstein -