Persoonlijke ontwikkeling

03/01/2021 20:00 - 05/01/2021 16:00

Deze weekend retraite is een reis naar binnen waarin stilte wordt afgewisseld met geleide meditatie, inzichtgevende oefeningen, familieopstellingen en systemisch werk.

€399,00

05/02/2021 20:00 - 07/02/2021 16:00

We zijn allemaal een ziel. Die nu is geïncarneerd op aarde, in een aards jasje, maar toch blijven we in de kern die ziel. Alleen, dat vergeten we vaak. Op zich niet zo raar, want thuis, op school, in de media of waar dan ook: niemand heeft het erover. En toch is die ziel met een reden naar het aardse gekomen. Herinneren we ons welke reden dat was? En lukt het om hier te doen wat we ten diepste zouden willen doen? In dit weekend staan we daar, in alle rust bij stil. Ruimte voor de ziel dus.

€375,00

18/04/2021 20:00 - 20/04/2021 16:00

Deze weekend retraite is een reis naar binnen waarin stilte wordt afgewisseld met geleide meditatie, inzichtgevende oefeningen, familieopstellingen en systemisch werk.

€399,00

04/06/2021 20:00 - 06/06/2021 16:00

Voor wie, waar en hoe dan ook, al een en ander aan ‘soul searching’ heeft gedaan… gaan wij, Esther Fokkens en ik, daar een mooi vervolg op maken. Juist in deze tijd waarin het zelden lijkt te draaien om wie en wat we werkelijk zijn – een ziel – is het goed om hier regelmatig bij stilstaan. Opdat wij niet vergeten hoe mooi, krachtig en wijs we zijn…

€375,00

The biggest adventure you can ever take is to live the life of your dreams.
- Oprah Winfrey -

Mediumschap

01/10/2021 20:00 - 03/10/2021 16:00

Ondertussen een bekend weekend. Heb je al enige mediumschapstraining gehad? Dan is dit weekend het moment om, even los van alles en iedereen, je ontwikkeling een boost te geven. Met elke keer weer andere, uitdagende invalshoeken die jou helpen een nog opener en ontspannener kanaal te worden voor de spirituele wereld. ‘Ze’ zijn altijd enthousiast aanwezig. Jij ook?

€375,00

We live on a blue planet that circles around a ball of fire next to a moon that moves the sea...
and you don't believe in miracles?

Retraites

Wat maakt een retreat zo goed? Je bent even weg uit je natuurlijke omgeving, je maakt de afspraak met jezelf voor totale me time. Dit is zo krachtig en zo’n duidelijk signaal voor je systeem dat je de eerste punten al binnen hebt.

Een retreat kun je om verschillende redenen nemen en vandaar dat we ook 3 verschillende intensive programma’s aanbieden.

Kernkracht

Je merkt dat je het te druk hebt en bij jouw kern vandaan aan het drijven bent. Je weet heel erg goed wie jij bent en wat jouw kern is, maar even een pas op de plaats is nodig om goed in en bij dit gevoel te blijven. Daarnaast vind je het fijn om een klankbord te hebben. Iemand die in een coaching sessie met je mee kijkt en met een frisse blik naar jouw verhaal kijkt en je uitdaagt in jouw visie en ideeën.

Lees verder!
Soulsearching

Je wilt de diepte in. Je hebt misschien al wat therapie/coaching sessies gehad maar je hebt het gevoel dat je meters wilt maken. Los van thuis en het verhaal, volledig in het nu en met jezelf. Je vind het fijn dat een coach met je mee loopt. Iemand die je goed kan spiegelen en doorbraken met je weet te bereiken. Naast de sessies heb je tijd voor jezelf om alles te implementeren en op te gaan in de mooie natuur die Texel rijk is. 

Lees verder!
Doorbraak

Je wilt een doorbraak! Je loopt vast in je huidige bestaan. Het kan zijn dat je hele leven op dit moment niet lekker loopt of dat er een is blokkade waar je maar niet doorheen komt. Je voelt een drang tot veranderen uit het diepste van je zijn maar weet niet precies waar en hoe je moet beginnen. Je voelt een drang tot veranderen uit het diepste van je zijn maar weet niet precies waar en hoe je moet beginnen. Je zoekt iemand die met je mee gaat pellen en je uitdaagt om daar te gaan waar je nog niet heen durfde. Je verlangt naar een ankerpunt waarvan je weet en voelt dat wat zich ook aandient je het aankunt.

Lees verder!

Doubt kills more dreams than failure ever will.

Natuur

Er zijn geen aankomende evenementen

Look deep in nature, and then you will understand everything better.
- Albert Einstein -